Uspjesi Dinama Turić na koncu jesenskog dijela sezone 2011./2012.

Momčadi Dinama Turić uskoro nastavljaju natjecanja u proljetnom dijelu sezone. Dobro ste pročitali, od sezone 2011./2012. imamo dvije momčadi u natjecanju: Dinamo Turić 1, i Dinamo Turić 2.
Prvi Dinamo natječe se u 1. veternaskoj ligi (skupina B) u Zagrebačkom nogometnom savezu, a Dinamo Turić 2 natječe se u 2. veteranskoj ligi (skupina B), tj. u jednom rangu niže. Nakon jesenskog dijela Dinamo Turić 1 zauzima drugo mjesto na ljestvici (PDF dokument cijele ljestvice preuzmite OVDJE), a imamo i uvjerljivo najboljeg strijelca polusezone, Damira Kraljevića, sa 16 pogodaka. Dinamo Turić 2 zauzima pretposljednje mjesto (PDF dokument cijele ljestvice preuzmite OVDJE), i očekujemo bolje rezultate na proljeće.
Od srca čestitamo igračima obje momčadi na požrtvovnosti i predanosti u pronošenju imena nama dragoga mjesta i isto tako dragoga kluba, i želimo im puno uspjeha, što bolje pečenje i kotlovinu nakon utakmica, i što manje ozljeda u nastavku sezone (više detalja o natjecanjima preuzmite OVDJE).

Ažurirano 8. listopada 2014 — 10:18
Turic.hr © 2014 Frontier Theme