Obavijesti

U četvrtak, 29. studenoga 2007. umro je Anto Lučić (zvani Anto Babin ili kako su ga neki poznavali pod nadimkom Osim), koji je zadnjih godina od povratka u selo održavao turićko groblje. Anto je sahranjen u Turiću, 01. prosinca 2007. Kad smo mu bili u posjeti, nas nekoliko iz sela, za Svi Svete, govorio je s oduševljenjem kako je njemu jedino lijepo i najljepše u Turiću, a svoje brdo je nazivao Brijuni. Počivao u miru Božijem i laka mu bila najdraža turićka zemlja, a njegovima najbližima naiskrenija sućut. Nama ostaje pobrinuti se naći nekoga tko će preuzeti Antin posao oko održavanja groblja u kojemu počivaju naši najmiliji.

Javljamo da je prosli tjedan umrla Kata Ratkić (mama Ilije Ratkića, dugogodišnjeg igrača Dinama Turić). Sahranjena je na groblju u Županji. Počivala u miru Božijem i laka joj crna zemlja. Iliji i Ljubi i njihovim obiteljima i rodbini iskrena sućut.

Povratnik u Turić iz Amerike, i nama svima poznat iz brojnih priča o njemu, Ivčin (Marijana) Đordić, preminuo je prošli mjesec (studeni 2007.). Sahranjen je u turićkom groblju. Počivao u miru Božijem i laka mu bila turićka zemlja u kojoj su mir i spokoj našle njegove kosti, poslije dugogodišnjeg izbivanja u tuđem i dalekome svijetu. Svima njegovima iskrena sućut.

Ažurirano 28. listopada 2015 — 11:07
Turic.hr © 2014 Frontier Theme